Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kayda'ya Göztepe forması

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı makamında ziyaret eden Göztepe Futbol Okulları, Başkan Kayda'ya üzerinde ismi yazılı 45 numaralı Göztepespor forması hediye etti.

        Salihli Belediyesi Kurşunlu Kaplıcalarında aileleriyle birlikte kamp yapan Göztepe Futbol Okulları, Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı makamında ziyaret etti. Futbol Okulları Sorumlusu Erkan Budak ve yardımcıları ile birlikte ziyarette bulunan genç futbolcular, Başkan Kayda'ya üzerinde ismi yazılı olan Göztepe forması hediye etti.

        Ziyaretlerinden dolayı Göztepe Futbol Okullarına teşekkür eden Başkan Kayda, "Salihli Belediyespor çatısı altında yaklaşık 2 bin lisanslı sporcumuz var. Birçok farklı branşta uzman antrenörler nezaretinde sporcularımızı eğiterek geleceğe hazırlıyoruz. Sizlere de spor yaşantınızda başarılar dilerim" dedi.

        Ziyarete, Kurşunlu Kaplıcaları Tesis Sorumlusu Ali Yıldırım da eşlik etti.

        (BA-SC)

        23.01.2018 12:42:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa