Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrı'da kırağı tutan ağaçlar büyüledi

        (Fotoğraflı)

        Abdullah Söylemez

        AĞRI (İHA) - Termometrelerin gece sıfırın altında eksi 14 derece olarak ölçüldüğü Ağrı'da kırağı tutan ağaçlar ortaya nefes kesen görüntüler çıkardı.

        Son günlerin en soğuk günlerini geçiren Ağrı'da, yol kenarlarında bulunan Ağaçlar kırağı tuttu. Yüzlerce ağacın kırağı tuttuğu kentte büyüleyici görüntüler ortaya çıktı. Beyaz örtüyle süslenen ağaçlar renk cümbüşü oluşturdu. Tel örgülerinin de kırağı tuttuğu kentte, fotoğraf tutkunları anı ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çekti. Birbirinden güzel kırağı manzaralarına tanıklık eden vatandaşların heyecanı görülmeye değerdi.

        Havaların çok soğuk olduğunu dile getiren vatandaşlar, kırağı tutan ağaçların Ağrı'ya ayrı bir renk kattığını söyledi. Manzaranın görülmeye değer olduğunu belirten vatandaşlar, "Ağrı'da böyle güzel görüntüleri görmek çok güzel, kırağı tutan ağaçlar ortaya mükemmel görüntüler çıkardı, kentin her yerinde bulunan ağaçlar kırağı tutmuş" dediler.

        (AS-AA-Y)

        23.01.2018 12:31:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa