Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Onur Düvenli güven tazeledi

        (Fotoğraflı)

        Tuna İşleyen

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Tavşanlı Berberler ve Kuaförler Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Onur Düvenli yeniden başkanlığa seçildi.

        Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda gerçekleşen genel kurula Kütahya Esnaf Odaları Birlik Başkanı İbrahim Yiğit, Kütahya İl Ticaret Müdürü İsmail Hakkı Uygun, Türkiye Berberler ve Kuaförler Odası Güzellik Uzmanları Federasyon Başkanı vekili Mustafa Ocak, Kütahya Berberler ve Kuaförler Oda Başkanı Mehmet Çaltı, Eskisehir Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara ve Tavşanlı oda başkanları yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

        Tavşanlı Berberler ve Kuaförler Odası Genel Kurul toplantısında Başkan Onur Düvenli tek aday olarak yeniden başkan seçildi. (Tİ -EFE)

        23.01.2018 12:21:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa