Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afyon Kocatepe Üniversitesi Senatosu 2018 yılının ilk toplantısını yaptı

        (Fotoğraflı)

        Hayati Kanat

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Senatosu, 2018 yılının ilk toplantısını Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak başkanlığında tam kadro olarak gerçekleştirdi.

        AKÜ Senato Salonunda gerçekleştirilen ve 4 saat süren toplantıda, eğitim-öğretimle ve diğer hususlarla ilgili birim kurullarından ve alt komisyonlardan gelen maddeler görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda 2016-2017 eğitim-öğretim yılında kontenjan ve öğrenci kayıpları yaşayan meslek yüksekokulları masaya yatırıldı. Meslek yüksekokullarının güçlendirilmesi ve rehabilitasyonu hususunda yürütülen etraflı ve demokratik müzakereler sonucunda; yeni bölümlere öğrenci alımı ve yeni bölümlerin açılması hususları görüşüldü.

        2018-2019 eğitim-öğretim yılında üniversite bölüm ve programlarına yeni kayıt olacak öğrenci kontenjanları görüşülerek yeni açılacak bölüm ve programlar da dâhil önümüzdeki yıl için 10 binin üzerinde kontenjan talep edilmesine, toplantıya katılanların oybirliğiyle karar verildi ve alınan kararlar, Yükseköğretim Kuruluna (YÖK) onaylanması istemiyle gönderildi.

        (HK-Y)

        23.01.2018 12:14:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa