Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afrin kahramanları için İslahiye'de dualar edildi

        (Fotoğraflı)

        Bekir Şentürk

        GAZİANTEP (İHA) - Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'deki terör örgütü mensuplarına yönelik yürütülen "Zeytin Dalı Harekatının ardından İslahiye Merkez Dervişiye Camisinde sabah namazı öncesinde Fetih Suresi okunup dualar edildi.

        İslahiye merkezi'nedki Dervişiye Cami'nde okundu, MHP İlçe Başkanı Metin şentürk, Ak Parti ilçe yöneticileri, iş adamları, sporcular ve vatandaşlar katıldı. Okunan dualara Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncusu ve Türkiye A Milli Takım kadrosunda bulunan Bestami Boz, Arfin'deki kahramanlar için dua ettiğini belirterek, "Böyle bir mevzuda ancak Ordumuzun dualarla yanında olabiliyoruz. Biz diğer milletlere göre çok farklı bir milletiz. Allah ordumuzun yardımcısı olsun. Şuan yapabilecek tek şey manevi olarak ordumuzun yanında olduğumuzu hissettirmek. Allah ordumuza yardım etsin" dedi.

        (BŞ-SD-Y)

        23.01.2018 12:06:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa