Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Genel Sekreter Yardımcısı Tamer, yeni yapılan durakları inceledi

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde yeni yapılan durakları inceledi.

        Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşım alanlarının iyileştirilmesi ile ilgili başlattığı çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Bir yandan kent genelinde yapılacak olan akıllı durak alanları belirlenirken, bir yandan da mevcut durakların iyileştirilmesi ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde yeni yürüme alanları ve duraklar yapıldı.

        Sabahın erken saatlerinde alanda inceleme yapan Tamer, belediye olarak 7 gün 24 saat halkın hizmetinde olduklarını söyledi. Halkın yoğun olarak kullandığı alanlara öncelik verdiklerini belirten Tamer, "Bu hastanemizin önü vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı alanlardan bir tanesidir. Burada maalesef daha önce ne vatandaşlarımızın yürüyebilecekleri bir kaldırım ne de servis bekleyecekleri bir durak kabini vardı. Hasta ve hasta yakınları araçların arasında gidip gelmek zorundaydılar. Bu da büyük bir tehlike arz ediyordu. Zaman zaman kazalar yaşanmaktaydı. Bizler vatandaşlarımızdan da gelen talepler üzerine harekete geçerek kısa süre içerisinde hem burada kaldırım çalışması hem de yeni durak kabinleri inşa ettik. Halkımız da bu durumdan oldukça memnun. Eksik olan yerler de inşallah bir an önce tamamlanacaktır. Biz bir ekibiz. Belediye olarak 7/24 çalışıyoruz. Her zaman halkımızın hizmetindeyiz" dedi.

        (MSA-Y)

        23.01.2018 11:52:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa