Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Serdar Budak:

        - "Diyarbakır'ı daha ileriye götürmek için çalışacağız''

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığına Atanan Süleyman Serdar Budak'a vatandaşlardan hayırlı olsun ve tebrik ziyaretleri devam ediyor.

        AK Parti İl Başkanlığı'nda tebrikleri kabul eden ve vatandaşların yoğun ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, çalışmalarında hep birlikte Diyarbakır'a daha ileriye götürmek için el birliği ile çalışacaklarını söyledi. Yeni görevi ile herkesi kucaklayıcı, daha güçlü ve eşit bir yaklaşım içerisinde olmanın gayreti içinde olacaklarını ifade eden Budak, "Tüm ilçelerimizle, partimizin her kademesindeki dava arkadaşlarımızı, vatandaşlarımızı kucaklayarak 2019 yılında güçlü bir şekilde kadim şehrimiz Diyarbakır'ı ayağa kaldıracağız. Bu kutlu yolda Tüm vatandaşlarımızın, desteğine ihtiyacımız var. Yapacağımız çalışmalarla ile ben değil biz anlayışıyla partimizin gücüne güç katacağız. İnşallah 'kutlu yürüyüşe devam' sloganıyla vatandaşlarımızın da gönüllerinde yer alacağız" dedi.

        (İHA-MP-Y)

        23.01.2018 11:47:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa