Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadın kollarından belediye başkanı Cüneyt Yemenici'ye ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - AK Parti Akçakoca Kadın Kollar Başkanı Lahuza Sarıca ve yönetim kurulu üyeleri, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'yi ziyaret etti.

        AK Parti Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Lahuza Sarıca ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

        Başkan Yemenici, nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Her seçimde omuz omuza çalıştığımız ve gerçekten çok önemli bir role sahip olan kadın kollarımız ile birlikte çalışmaktan onur duyuyorum. Birliğimiz daim olsun" dedi.

        Her platformda kadın kolları ile bir araya gelerek, istişarelerde bulunduklarını belirten Başkan Yemenici, bulundukları her ortamda partinin, belediyenin ve hükümetin çalışmalarını vatandaşlara doğru bir şekilde anlatma noktasında çok önemli olan kadın kollarına teşekkür ederek, göreve gelen yeni yönetimi kutladı.

        Kadın Kolları Başkanı Lahuza Sarıca, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'ye gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

        (TT-İÇ)

        23.01.2018 11:37:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa