Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kamyon dorsesine arkadan çarpan bir kişi yaralandı

        Işık Çapanoğlu

        KARS (İHA) - Arpaçay'da direksiyon hakimiyetini kaybeden bir kişi aracıyla kamyon dorsesine arkadan çarptı. Kazada araç sürücüsü yaralandı.

        Kaza; Arpaçay Kars karayolunda meydana geldi. Arpaçay'dan Kars istikametine 76 DR 436 plakalı aracıyla seyir halinde olan B.T. yolun karlı ve kaygan olması nedeniyle aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun banket kısmında park halinde bulunan çekicinin arkasına takılı 06 KSG 02 plakalı dorseye arkadan çarptı.

        Kazada araç sürücüsü B.T. yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar olay yerine jandarma ve sağlık ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı B.T.'ye il müdahalesini olay yerinde yaptı. Ardından ambulansa taşınan yaralı Kars Harakani Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili tahkikat başlatıldı.

        (IÇ-Y)

        23.01.2018 11:37:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kars İlçeleri
        Tüm Kars Haberleri
         Kars

        Kars

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa