Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kesimoğlu, El Bab gazisine kız istedi

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Suriye El Bab'da gazi olan Kırklarelili Sezer Özdere'ye kız istedi.

        Başkan Kesimoğlu daha önce Gazi Özdere'ye evlenmesi durumunda "kız istemeyi" kendisinin yapacağına söz vermiş ve o gün söz yüzüklerini keseceğini de belirtmişti. Kesimoğlu verdiği bu sözü tuttu ve El Bab'da Gazi olan Sezer Özdere'ye geçtiğimiz akşam kız istedi.

        Lüleburgazlı Senem Doğan ile hayatını birleştirme kararı alan Gazi Özdere'nin bu mutlu gününe Kesimoğlu ortak oldu. Kesimoğlu, Doğan'ın ailesinden Özdere ailesi adına Senem Doğan'ı istedi. Söz yüzüklerini de kesen Kesimoğlu, "Suriye El-Bab'da kahramanca çarpışarak Gazi olan hemşehrimiz, sevgili kardeşim Sezer Özdere'ye söz vermiştim, bir gün evleneceği zaman kız istemeyi yapmak üzere. Bu akşam çok mutluyum çünkü Lüleburgaz'da sevgili Senem Doğan ile sözlerini kestik. Hayırlısı olsun, Allah tamamına erdirsin" dedi.

        (EG-MEF-Y)

        23.01.2018 11:18:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa