Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İBB Başkanı Uysal, Kağıthane'de incelemelerde bulundu

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ile biraraya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, ilçede yapılan projeler hakkında bilgi aldı.

        İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB)Başkanı Mevlüt Uysal Kağıthane'de mevcut ve yeni dönem projeleri değerlendirmek üzere Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ile bir araya geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve ekibi Kağıthane Belediyesi Nurtepe Sosyal Tesislerine gelerek Kağıthane'de mevcut ve yeni dönem projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

        Belediye çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Mevlüt Uysal, çalışmaları dolayısıyla Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve ekibini tebrik etti. Başkan Uysal Kabataş-Kağıthane-Mahmutbey Metrosu, Gayrettepe-3. Havalimanı Metrosu ve Cendere Vadisi Düzenleme Projesi'ni inceledi. Konu başlıkları tek tek istişare edilerek 2019 yılına kadar tamamlanması gereken yatırımların iş takvimi planlanarak gerekli koordinasyon çalışması sağlandı.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kılıç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'a toplantının ardından birlikte fotoğraflarının yer aldığı el yapımı kağıttan üretilen resmi hediye etti.

        (HB-BA-Y)

        23.01.2018 11:01:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İstanbul İlçeleri
        Tüm İstanbul Haberleri
         İstanbul

        İstanbul

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa