Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eller Mehmetçik için semaya kalktı

        - Aydın'da yaşlılar dualarıyla Mehmetçiğe destek oluyor

        (Fotoğraflı)

        İbrahim Kılınç

        AYDIN (İHA) - Aydın'da yaşlı ve kimsesizlere yönelik hizmet veren Aymelek Derneği'nde bir araya gelen yaşlılar Afrin'de operasyonda olan Mehmetçik için dua programı düzenledi. Ellerin Türk askerinin muzafferiyeti için semaya kaldırıldığı etkinlikte yaşlılar Mehmetçiğe bol bol dua etti.

        Aydın'da yaşlılar Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 4 gün önce başlatılan Afrin Operasyonu'na katılan Mehmetçikler için hatim edip duası için bir araya geldi. Fetih Suresi okunarak tüm şehitler ve Afrin'de terör örgütlerine yönelik yapılan Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçikler için ellerin semaya kalktığı dua buluşmasında duygusal anlar yaşandı.

        Etkinlik talebinin bizzat yaşlılardan geldiğini belirten Aymelek Derneği Başkanı Yurdagül Altınbaş, "Operasyon hazırlıklarını televizyondan öğrenen yaşlılarımız kendi aralarında karar alıp cüz paylaşarak hatim ettiler. Her namazın ardında askerlerimize bol bol dua gönderiyoruz. Allah'ım gazlarını mübarek eylesin. Türk Askerimizin muzafferiyeti için gece gündüz dualarımızla yanlarındayız" diye konuştu.

        (İK)

        23.01.2018 10:50:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa