Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye'de binlerce Türk Bayrağı dağıtıldı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        ŞANLIURFA (İHA) - Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin Bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı operasyonu nedeniyle Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde esnaf ve vatandaşlara binlerce bayrak dağıtıldı.

        Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin Bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı operasyonu nedeniyle Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde esnaf ve vatandaşlara binlerce bayrak dağıtıldı. Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol beraberinde Başkan Yardımcıları Mehmet Selim Polatkan, Osman Uludağ, belediye meclis üyeleri Halil Yetkin, Abdulkadir Bağış, Mehmet Toprak, İsmail Güneş ve Abdulkadir Altundağ ile birlikte esnaf ve vatandaşlara bayrak dağıttı. Şanlıurfa Valiliğinin çağrısı ve Afrin'de sürdürülen operasyona destek amacıyla hazırlanan bayraklar Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve meclis üyeleri tarafından vatandaşlara dağıtıldı. İş yerlerini tek tek dolaşan Demirkol yoldan geçen vatandaşlara da bayrak dağıtarak, esnaf ve vatandaşlardan Mehmetçikler için dua talebinde bulundu. Bayrak dağıtımı ile ilgili konuşan Demirkol, "Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emri ile Peygamber Ocağı, şanlı ordumuz sınırımızın güvenliğini ve insanlarımızın huzur içerisinde yaşamasını sağlamak amacıyla Zeytin Dalı adıyla Afrin bölgesinde bir harekat başlatmıştır. Bu harekat Zeytin Dalı isminden de anlaşıldığı gibi barışa yöneliktir. Bölge halkının huzuruna, bölge halkının sükununa yöneliktir. Tamamıyla teröristler hedef alınmaktadır ve sivil halk ve bölge insanının zarar görmemesi için tedbirler alınmaktadır. Bizler de bu milli birlik ve beraberliğimizi göstermek amacıyla, vatanımızın bir, milletimizin bir, bayrağımızın bir ve devletimizin bir olduğunu göstermek açısından halkımızla bütünleşme ve ordumuza moral desteği açısından esnafımıza şanlı bayrağımızı dağıtıyoruz. Bu bayrakları esnafımız iş yerlerine, bölge sakinlerimiz evlerine, balkonlarına asarak ordumuza moral desteği vereceklerdir. Bu anlamda başlatılan harekatın kazasız, belasız, en az zayiatla sona ermesini, ayrıca Peygamber Ocağı şanlı ordumuzu Cenab-ı Hak muzaffer eylesin diyorum. Allah devletimize zeval vermesin, bölgemizde barış, huzur ve sükun inşallah en kısa zamanda sağlanacaktır. Bu terörist hareketler ve arkasındaki sömürgeci emperyalist devletler aradan çekildiği zaman bölgenin huzuru zaten sağlanmış olacaktır. Ben kahraman ordumuza Cenab-ı Hak muzafferiyetler galibiyetler nasip eylesin Mehmetçiklerimizi Allah muhafaza eylesin diyorum" ifadelerini kullandı.

        (Şİ-SD-Y)

        23.01.2018 10:48:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa