Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nevşehir'de Mehmetçik için dua edildi

        (Fotoğraflı)

        Coşkun Sağlamdin

        NEVŞEHİR (İHA) - Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Afrin'de kahramanca mücadele eden Mehmetçik için Kur'an-ı Kerim tilaveti okunup, dua edildi.

        Türk Askerinin Suriye'nin Afrin kentine düzenlediği Zeytin Dalı Operasyonu sonrasında Ülkücüler harekete geçti. Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, önderliğinde ki ülkücüler il ve İlçe başkanlıklarında Türk Ordusunun muzaffer olması için eş zamanlı olarak Kur'an-ı Kerim tilaveti okunduktan sonra, Mehmetçik için dua etti.

        Programa MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Ceviz, Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, eski ocak başkanları Cihat Burak Korkmaz, Yahya Leblebici ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Yapılan bu önemli faaliyete katılım sağlayan Nevşehirli ülkücülere teşekkür eden Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker, "Ülkücüler olarak Mehmetçiğe olan desteğimiz her zaman sürecektir. Hainler şunu iyi bilmelidir ki, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kast eden her kim olursa olsun kahraman Türk Ordusu'nu her zaman karşılarında bulacaktır. Dualarımız Mehmetçiğimiz içindir. Cenab-ı Allah kahraman askerimizi korusun" dedi.

        (COŞ-AÖ-Y)

        23.01.2018 10:24:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa