Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özaltun'dan bebek sahibi olan ailelere ziyaret

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçe kent merkezinde yeni doğan bebeklerin ailelerini evlerinde ziyaret etti.

        Beyşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan "Hoş geldin bebek" uygulaması devam ediyor. Uygulama kapsamında Beyşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlatılan "hoş geldin bebek" paketleri ilçe merkezinde ve dış mahallelerde yaşayan yeni doğan bebeklerin ailelerine ulaştırılıyor. Uygulama, bebek sahibi olan ailelere çifte sevinç yaşatıyor. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, uygulama çerçevesinde yeni doğan bebeğe sahip 5 farklı ailenin evlerini kendisine eşlik eden belediye meclis üyeleri ve AK Parti İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret ederek hediye paketi verdi.

        Dünyaya gözlerini yeni açan bebekleri de kucağına alıp seven Özaltun, ziyaretlerinin sonrasında yaptığı açıklamada, gündüz mesai saatleri içerisinde rutin belediyecilik hizmetlerini yürütürken, mesai dışı zamanlarda ve akşam saatlerinde ise çat kapı ev ziyaretleri yapmaya devam ettiklerini söyledi. Ziyaret ettikleri ev sahiplerinin bu kez yeni doğan bebeğe sahip ailelerin ikametleri olduğunu dile getiren Özaltun, "Çat kapı ziyaretlerimizi yaparken bu bazen umreden dönmüş ailelerimiz olabiliyor, bazen cenaze sahipleri oluyor, bazen yaşlı ve bakıma muhtaç insanlarımız oluyor, bazen de işte böyle yeni doğan bebeğe sahip ailelerimizi evlerinde ziyaret ediyoruz. Dolayısıyla, nerede bir acı veya mutluluk varsa biz ailelerimizle paylaşmak için birlikte olmaya devam ediyoruz. Bugün de yeni doğan bebeği olan ailelerimizi evlerinde ziyaret ettik. Yeni doğan bebeğe sahip ailelerimizin ev ziyaretlerinin ardından ise acı yaşayan cenaze sahibi bazı ailelerimizin evlerini ziyaret ederek, onlara taziyede bulunduk. İnşallah, bundan sonraki süreçte de hemşehrilerimizle çeşitli vesilelerle birlikte olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

        (ARÖ-AH-Y)

        23.01.2018 10:11:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa