Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yenimahalleli miniklere meslek eğitimi

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Yenimahalle Belediyesi, bünyesinde bulunan anaokullarında eğitim gören çocukların geleceğe daha iyi hazırlanması için birçok etkinlik gerçekleştirdi.

        Yenimahalle Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda Demetevler Bölgesi'nde açılan Polis Memuru Tugay Can Kızılırmak Anaokulunda minik öğrencilerin meslekler hakkında bilgi sahibi olmaları için meslek grupları etkinliği yapıldı.

        Minik itfaiyeciler, minik doktorlar ilgi gördü

        Hemen her meslek grubunun çocuklar tarafından canlandırıldığı etkinlikte minik öğrenciler doktor, veteriner, polis, itfaiyeci, aşçı, inşaat işçisi kostümleriyle renkli görüntüler oluşturdu. Öğretmenlerinden meslekler hakkında uygulamalı eğitim alan minik öğrenciler hem eğlendi, hem de öğrendi. Kendi yaptıkları kostümlerle meslekleri öğrenen minikler etkinlik boyunca keyifli anlar yaşadı. İtfaiyeci kılığına giren öğrenciler yangın söndürürken, doktorlar hasta baktı, polisler ise trafik kurallarını uyguladı.

        Geleceğimiz çocuklar

        Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların geleceği için gece gündüz demeden çalışıyoruz" diye konuştu. Kreşlerde eğitim gören öğrencilerin iyi bir eğitim almaları için sürekli yenilikler yapmaya çalıştıklarını ifade eden Yaşar, "Okullarımızda yapılan eğitim programlarında çocuklarımızın eğitimin içinde olmasına özen gösteriyoruz. Bunun için özel günlerde yapılan etkinliklerin yanı sıra eğitim programı çerçevesinde de farklı etkinlikler yapılmasına özen gösteriyoruz. Yeni nesilleri hayata ne kadar iyi hazırlarsak geleceğe o kadar umut dolu bakabileceğimiz biliyoruz" diye konuştu.

        (SFP-BC-MK-Y)

        23.01.2018 10:02:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa