Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocasinan Belediyesi'nden daha güvenli hizmet

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Kalitede ve hizmette her zaman örnek gösterilen Kocasinan Belediyesi, vatandaşın güvenliği için önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Kocasinan sınırları içerisinde tüm asansörlerin daha güvenli bir şekilde çalışmasını sağlamak üzere periyodik kontrollerini gerçekleştiren Kocasinan Belediyesi, denetimleri yapılan asansörlerin yüzde 95'ine denk gelen dört bine yakın asansörü güvenli hale getirdi.

        Can güvenliğinin her şeyden önemli olduğunu belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, vatandaşların sağlığına, huzuruna, mutluluğuna ve güvenliğine önem verdiklerini, bu nedenle asansör denetimi ve güvenli kullanımı konusunda son derece titiz çalıştıklarını vurguladı.

        "Kocasinan Belediyesi olarak ilçe sakinlerimizin daha kaliteli ve daha emniyetli bir yaşam sürmeleri için yoğun gayret sarf ediyoruz." diyen Başkan Çolakbayrakdar, "Kocasinan sınırları içerisinde 4 bin 187 adet asansörde denetim yapıldı. Denetimleri yapılan asansörlerin yüzde 95'ine denk gelen 3 bin 986 asansör daha güvenli hale getirildi. Diğer asansörlerin de daha güvenli ve daha emniyetli olması için yoğun gayret gösteriyoruz." ifadelerini kullandı.

        Başkan Çolakbayrakdar sözlerini, "Bütün hizmetlerimizde olduğu gibi asansör denetiminde da önceliğimiz vatandaşımızın can güvenliği ve memnuniyetidir." diyerek noktaladı.

        (AÖ-Y)

        23.01.2018 09:44:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa