Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne Akademi'de 'zaman ve stres yönetimi' eğitimi

        (Fotoğraflı)

        Koray Ustabaşı

        EDİRNE (İHA) - Edirne Belediyesi bünyesinde kurulan Edirne Akademi'de, Beykoz Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcısı ve İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Pınar Seden Meral, belediye personeline yönelik 'Zaman ve Stres Yönetimi' konulu eğitim verecek.

        Çeşitli konularda düzenlenen derslere, atölye çalışmalarına ve eğitimlere hız kesmeden devam eden Edirne Akademi, Edirne Belediyesi personeline yönelik 'Zaman ve Stres Yönetimi' konulu eğitim düzenleyecek.

        24 Ocak Çarşamba Günü saat 14.00'da Edirne Belediyesi Nikah Salonu ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek eğitimde Edirne Akademi Hocası, Beykoz Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcısı ve İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Pınar Seden Meral, belediye personeline zaman ve stres yönetimi hakkında önemli bilgiler verecek.

        Teknolojinin gelişmesiyle birlikte zamanı etkin ve verimli kullanma becerisinin öneminin de arttığını ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Söz konusu eğitimle, eğitime katılan personel; zamanı stressiz bir şekilde nasıl kullanacakları ve burada edindikleri bilgileri günlük hayatta nasıl uygulayacakları hakkında önemli bilgilere sahip olacak. Hiç kuşkusuz ki, zamanı iyi yöneten bir kişi uzun ve çok çalışmak yerine; işlerini daha kısa ve pratik bir şekilde yerine getirerek; iş ve aile hayatında çok daha başarılı olabilir" ifadelerine yer verdi.

        Edirne Akademi'nin kadrosunun her geçen gün güçlenmeye devam ettiğini belirten Gürkan, "Edirne Akademi'de belediye personeline yönelik gerçekleştirilen eğimlerle; Edirne halkına çok daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Eğitimi önemsiyoruz. Kentimize kazandırdığımız Edirne Akademi ile de eğitim faaliyetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. İstiyoruz ki Edirne her türlü düşüncenin paylaşıldığı ve tartışıldığı; geleceğe ve ülkesine yön veren özgür insanların kenti olsun" dedi.

        (KU-MK-Y)

        23.01.2018 09:36:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa