Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrı EMİTT fuarında tanıtılacak

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Genç

        AĞRI (İHA) - Ankara'da yapılacak olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuar (EMİTT) hazırlıkları Ağrı'da tamamladı.

        Ağrı'nın tarihi değerleri, yöresel yemekleri ve doğal güzelliklerin tanıtılacağı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuar (EMİTT) Ankara TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılacak. 3 gün sürecek olan fuarda Ağrı'nın büyük bir ilgi göreceği bekleniyor, saat 10.00 ile 18.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak olan Ağrı Standı, 12. Hol - B1250 Standında yer alacak. Onu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ağrı Valisi Süleyman Elban, "Dünyanın en önemli turizm fuarlarından olan EMİTT Fuarında, farkındalık ve ilgi çekmek amacıyla ilimizin kültürel değerlerimizi sergileyip tanıtacağız. EMİTT 2018 fuarıyla ilimizin tanıtılmasında önemli bir katkı sağlayacağını düşünmekteyim. Tüm hemşerilerimizi Emitt Fuarına davet ediyoruz" dedi.

        (AG-AA-Y)

        23.01.2018 07:31:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa