Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        2 saat boyunca çatıdan sarkan genç yürekleri ağza getirdi

        (Fotoğraflı)

        Şahin Binici

        SAMSUN (İHA) - Samsun'da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen ve 7 katlı binanın çatısına çıkarak intihar etmek isteyen genç, yürekleri ağza getirdi.

        Olay, İlkadım ilçesi Fevziçakmak Mahallesi'nde saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, psikolojik sorunları olduğu öğrenilen 25 yaşındaki Taner A., 7 katlı binanın çatısına çıktı. Yaklaşık 2 saat boyunca çatıda bekleyen ve zaman zaman aşağıya sarkan genç, kendisini izleyen vatandaşlara ecel terleri döktürdü. Genci ikna etmek için müzakereci polisler yaklaşık 2 saat boyunca ter döktü. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri ise gencin sarktığı alana şişme yatak serdi. Uzun süren çabalar sonucunda ikna edilen genç, ambulansla hastaneye götürüldü.

        Polis, olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

        (ŞB-SLH-Y)

        22.01.2018 23:53:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa