Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uyuşturucu yakıt deposunun kapağından çıktı

        - Fethiye'de şüpheli aracın yakıt deposunun kapağında uyuşturucu madde ele geçirildi

        (Fotoğraflı)

        Murat Yalçın

        MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Fethiye ilçesinde, uygulama noktasında bir otomobilde 'Hera' isimli narkotik köpeği ile yapılan aramada 120 Ecstasy hap ile 3 gram esrar maddesi ele geçirilen 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Edinilen bilgiye göre, Antalya-Fethiye karayolu Çırpı mevkisinde yol kontrolü yapan Fethiye Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri Fethiye'ye doğru seyreden bir otomobili durdurdu. Otomobilde narkotik köpeği Hera ile arama yapan ekipler, otomobilde uyuşturucu madde olduğunu tespit etti. Yapılan aramada otomobilin yakıt deposunun kapağını altına yerleştirilmiş 120 uyuşturucu hap ile 3 gram esrar bulundu.

        Ekipler tarafından gözaltına alınan C.A (34) ve B.K (31) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlamasıyla tutuklandı.

        (MY-MB-Y)

        22.01.2018 18:05:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa