Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYTO 450 üyesiyle ANFAŞ'a çıkartma yaptı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - Aydın Ticaret Odası (AYTO) , Antalya Anfaş Fuar Merkezi'nde yapılan ANFAŞ FoodProduct - Gıda ve İçecek Fuarı ile ANFAŞ HotelEquipment - Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı'na 450 üyesi ile katılarak ses getirdi.

        Bu yıl birlikte yapılan FoodProduct ve HotelEquipment Fuarlarına gıda ve konaklama sektöründen 450 üyesi ile katılan AYTO'ya ANFAŞ Fuar Merkezi yetkilileri tarafından verilen plaketi TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken aldı.

        İhtisas fuarlarının sektörel gelişime katkısının yadsınamaz olduğunu belirten Başkan Ülken, "Üyelerimizin ticaret hacimlerinin gelişmesi için göreve geldiğimiz günden beri ihtisas fuarlarına 10.000'nin üzerinde üyemizi götürdük. Odamızın üye hacmi olarak 2 büyük sektörü inşaat ve gıda faaliyetinde bulunan üyelerimizi Antalya'da düzenlenen yapı ve gıda fuarına yoğun katılımla getirdik. Belki tekrara düşmüş olacağız fakat hatırlatmakta fayda gördüğüm bir husus var. Bu fuarların Aydın Ekonomisi'ne katkısı 30 Milyon Lira'nın üzerindedir. Bu katkıyı tek başına bir firma yapmaya kalksa yapamaz ama Aydın Ticaret Odası bir bütün olarak üyeleriyle bu katkıyı yapmıştır" dedi.

        (MB-Y)

        22.01.2018 17:59:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa