Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kilis Mehmetçiğin yanında

        (Fotoğraflı)

        KİLİS (İHA) - Kilis Belediyesi konaklarındaki bayanlar, tüm askerler güç ve destek olması amacı ile Fetih Suresi okunup dua edildi.

        Bayanlar Meslek Zenginleştirme Merkezi çalışanları ve çevre mahallelerden gelen kadınlar Kilis'in karşısında Afrin Bölgesinde gerçekleşen 'Zeytin Dalı' harekatı için tüm askerler için güç ve destek olması amacı ile Fetih Suresi okunup dualar edildi. Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, "Afrin Operasyonunda tüm Güvenlik güçlerimize başarılar dilerim. Allah silahlı kuvvetlerimizi korusun ve yüceltsin. Ülkemizi tehdit eden terörizme karşı müdafaayı sürdürecek ve terörü yok etme harekatında millet olarak tek yürek olacağız. Kilis halkı ve tüm kurumları her zaman olduğu gibi devletinin ve güvenlik güçlerinin yanında üstüne düşeni dün olduğu gibi bugün de yapmaya devam edecektir" dedi.

        (MAD-SD-Y)

        22.01.2018 16:29:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kilis İlçeleri
        Tüm Kilis Haberleri
         Kilis

        Kilis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa