Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edremit öğretmenleri ERASMUS Projelerine hazırlanıyor

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Edremit ilçesinde özel bir kolejinin ev sahipliğinde, Edremit İlçesi okullarında görev yapan yönetici ve öğretmenlere Avrupa Birliği Bakanlığına bağlı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından yürütülen, Erasmus Semineri yapıldı.

        Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve özel bir kolejinin işbirliği ile gerçekleştirilen seminerde; Erasmus + Projelerindeki eğitimleriyle Türkiye genelinde tanınan Mehmet Altay tarafından bilgilendirme semineri yapıldı. Seminere toplam 20 yönetici ve öğretmen katıldı. Seminerde Mehmet Altay; Erasmus + Okul Eğitimi, Yetişkin Eğitimi, Mesleki Eğitim, Gençlik Projeleri hakkında bilgiler verdi. İnteraktif bir şekilde gerçekleşen seminerden katılımcı yönetici ve öğretmenler memnuniyetlerini dile getirdi.

        Seminere ev sahipliği yapan Kolej Müdürü Levent Ateş, bu tür projeleri kurum olarak çok önemsediklerini, bu seminere ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını, öğretmenlerin mesleki ve gelişimine yönelik yapılan bu tür çalışmaları her zaman destekleyeceklerini belirtti.

        Seminerin sonunda İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fehim Altun tarafından katılımcılara sertifikaları verilerek, yarıyıl tatilinin ilk günlerinde okulları için proje yazacak katılımcı öğretmenlere başarılar dileyerek, teşekkür etti.

        (EME)

        22.01.2018 16:24:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa