Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Efeler Belediyesi'nden 83 mahalleye 8 bin kitap

        (Fotoğraflı)

        Murat Uçkaç

        AYDIN (İHA) - Efeler Belediyesi sosyal belediyecilikten ödün vermiyor, kendi bünyesinde topladığı kitaplardan mahalle kütüphaneleri oluşturuyor.

        Efeler Belediyesi Adnan Menderes Mahallesi Yaşam Merkezi'nde bağış yoluyla toplanan kitaplar, Efeler Belediyesi ekipleri tarafından muhtarlıklara hediye edildi.

        Efeler ilçesi sınırlarındaki toplam 83 mahalle muhtarlığına yaklaşık 100'er adet kitap dağıtılırken, Efeler Belediyesi sayesinde muhtarlıklarda oluşturulan mini kütüphane vatandaşların da beğenisini topladı. Mahalle muhtarları ise söz konusu çalışma için Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'a teşekkür ettiler.

        Başkan Özakcan ise şöyle konuştu:

        "Efeler Belediyesi olarak bağış veya hediye yoluyla Adnan Menderes Mahallesi Yaşam Merkezi'mizde toplanan 8 binin üzerinde kitabımızı 83 mahallemizdeki muhtarlıklarımıza dağıttık. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Kitapsız yaşamak kör, sağır, dilsiz yaşamaktır' sözündeki bilinçle okuma alışkanlığı kazanılmasını hedefleyerek, daha gelişmiş bir toplumun oluşumuna katkı sağlıyoruz."

        (MU-MB-Y)

        22.01.2018 16:19:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa