Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eğirdir'de Öngün güven tazeledi

        (Fotoğraflı)

        ISPARTA (İHA) - Isparta'nın Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulunda Yusuf Öngün tekrar başkanlığa seçildi.

        Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu Belediye Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Genel Kurulda Divan Başkanlığını 6. Bölge Birlik Başkanı Ahmet Tural, Başkan Yardımcılığını Eğirdir Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın, Katiplikleri de Ahmet Hamdi Takır ile Ahmet Hakkı Öztekin yaptı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından yönetim kurulu ve denetim kurulu çalışma raporları oy birliği ile kabul edildi. Konuşmaların ardından gidilen seçimlerde mevcut Başkan Yusuf Öngün ve Hamit Kubilay Barlas'ın yarıştığı başkanlık için seçimlere gidildi.

        Kongrede, 366 kayıtlı ortaktan 327'si oy kullandı. Yapılan sayım sonucunda 1 oy geçersiz sayılırken, mevcut Başkan Yusuf Öngün 228 oy alarak tekrar başkanlığa seçilirken, Hamit Kubilay Barlas ise 98 oy aldı.

        (SÇ-SÇ-Y)

        22.01.2018 16:09:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa