Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beyşehir'de kar temizliği çalışmaları

        (Fotoğraflı)

        Ali Rıza Önses

        KONYA (İHA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı sonrası Konya Büyükşehir Belediyesi ve Beyşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri tarafından başlatılan kar temizliği çalışmaları devam ediyor.

        Beyşehir ilçe merkezinde, sabah saatlerinde başlayan kar yağışı öğleden sonra etkisini yitirirken, yerini güneşli bir havaya bıraktı. Beyşehir'de kar yağışının en fazla etkili olduğu yerleşim merkezi olan ilçeye bağlı Huğlu ve Kayabaşı mahallelerinde Konya Büyükşehir Belediyesi ve Beyşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri yolları ulaşıma açık tutabilmek için seferber oldu.

        Beyşehir-Huğlu ile Kayabaşı mahalleleri arasında kar temizliği çalışması yapan ekiplerin mesaisi devam ediyor.

        Öte yandan, Beyşehir Belediyesi ekipleri yağışın etkili olduğu yerleşim merkezlerinde sabaha karşı oluşan buzlanmaya karşı yollarda tuzlama çalışması da gerçekleştiriyor.

        (ARÖ-FM-Y)

        22.01.2018 16:08:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa