Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afrin'deki Mehmetçikler için dua edildi

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçede görev yapan imamlarla bir araya geldi ve imamların sorunlarını dinledi. Başkan Fadıloğlu ve imamlar, Afrin'deki 'Zeytin Dalı' operasyonuna katılan Mehmetçik için dua etti.

        Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçe genelinde görev yapan imamları Dülük Tabiat Parkı'nda ağırladı. İmamlarla bazı konularda istişarede bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, davete katılımları dolayısıyla imamlara teşekkür etti. İmamların yaşadıkları sorunları tek tek dinleyen Başkan Fadıloğlu, sorunları birlikte çalışarak aşacaklarını vurguladı. Programda, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin kuzeybatısında bulunan Afrin'e yönelik başlatılan 'Zeytin Dalı' operasyonuna katılan Mehmetçiğin muzaffer olması için dua edildi.

        "Derdimiz milletimize hizmet etmek, hizmetkar olabilmek"

        Etkinlikte imamlara hitaben konuşan Başkan Fadıloğlu, "Kurumlar arası işbirliği çerçevesinde bir araya gelerek milletimize hizmet etmeye gayret ediyoruz. Bizim derdimiz milletimize hizmet etmek, hizmetkar olabilmek. Biz insanlarımıza doğumdan ölüme her yaştan kişiye hizmet verirken siz değerli imamlarımız da doğumda isim koyarak başlattığınız hizmetleri defin işlemlerine kadar sürdürüyorsunuz. Bütün sosyal tesislerimizde hocalarımız vasıtasıyla eğitimler veriyoruz. Kaynakları en verimli şekilde kullanıp herkesin eşit şekilde faydalanabileceği işlere yönlendirmeye çalışıyoruz. Mümkün olduğu kadar öncelikler sırasında daha fazla insana, yani 800 bin insanın da faydalanabileceği hizmetleri öncelikli hale getirmeye çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz işlerde hakikaten milletimize faydalı olabilecek işler yapmışsak ne mutlu bize. Davetimize icabet eden herkese yürekten teşekkür ediyorum"

        "Milletimize çok daha güzel hizmetler sunacağız"

        Programda söz alan Şehitkamil İlçe Müftüsü Ömer Keskin ise şöyle konuştu:

        "Öncelikle bugün bizi burada ağırlayan Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Birlikten kuvvet doğar sözüyle Şehitkamil Belediyesi ile beraber milletimize hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Güçlerimizi birleştirdiğimizde daha güzel hizmetler sunacağımıza inanıyoruz ve bir çok alanda Şehitkamil Belediyemiz ile irtibat halinde oluyoruz. Sağ olsun Şehitkamil Belediyemiz, düzenli olarak iki hafta da bir olmak üzere bütün camilerimizde temizlik çalışmalarını yürütüyor. Bunun yanı sıra camilerimizde eskiyen halılarımız ve diğer eksiklerimiz Şehitkamil Belediyemize müracaat ettiğimiz zaman anında karşılanmaya gayret gösteriliyor. Bizler de her alanda belediyemiz ile iç içe olmaya gayret gösteriyoruz. Belediyemize ait 36 sosyal tesiste beraber din hizmetleri veriyoruz, Kur'an-ı Kerim dersleri veriyoruz. Aslında bu şunu gösteriyor, bizler beraber olduğumuz sürece, milletimize çok daha güzel hizmetler sunacağız. Bu manada elimizden geldiği kadar belediyemizin yanında olmaya çalışacağız. Başkanımıza bugünkü programından dolayı hem şahsım hem de siz değerli imam hatibi hocalarım adına teşekkür ediyorum. Hayırlı hizmetlerin de devamlı artarak sürmesini temenni ediyorum."

        Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, etkinlik sonunda imamlara sarık ve cübbe hediye etti.

        (SD-Y)

        22.01.2018 16:05:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa