Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarından unutulmayacak konser

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı Korosu tarafından icra edilen ve yılın ilk konseri olan Fasl-ı Hicaz ve Türk Halk Müziği konseri, sanatseverlerin büyük ilgisi ile karşılaştı.

        Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı bünyesinde kurulan Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Korosu, Namık Kemal Üniversitesi konferans salonunda gerçekleşen konserde sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

        Şef Salih Demirci'nin yönetimindeki konserin ilk bölümünde Türk Sanat Müziği'nin seçkin eserlerinden bir seçki sunan koro, salonu dolduran seyircilerden bol bol alkış aldı. İkinci bölümde solist sanatçılar Türk Halk Müziği eserlerini seslendirdi. Üçüncü ve son bölümde Konuk Solist Salih Demirci koro ile birlikte yine Türk Sanat Müziği eserlerinden oluşan bir repertuvar seslendirdi.

        Konserin son parçası ise Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı tarafından bestelenen Mutlu Bir Ailedir Süleymanpaşa isimli eser oldu. Konser sonunda Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Fethiye Filiz Çelik ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün, sanatçılara çiçek takdim ettiler.

        (EG-MEF-Y)

        22.01.2018 16:00:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa