Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı'ndan duyuru

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım ve Trafik Düzenleme Komisyonu Süleymanpaşa ilçesindeki Ruşen Güneş Sokak'ta başlayacak 'Tretuvar, Kanal ve Yol Yapım' çalışmaları ile ilgili sürücülere yönelik uyarıda bulundu.

        Ulaşım ve Trafik Düzenleme Komisyonu (UTDK) tarafından yapılan açıklamada "Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi, Ruşen Güneş Sokakta yapılacak olan çalışma 19 Ocak 2018 tarihinde başlayarak 3 etaptan oluşacaktır. Kısım kısım yapılacak olan çalışmanın durumuna göre gerekli tedbirler alınarak, çalışmalar sırasında Ruşen Güneş Sokak ile Selahattin İçli Sokak'ın araç trafiğine kapatılmasına, trafiğin tedbirler alınarak Sancar Sokak, Şaraphane Caddesi, Tıntınpınar Sokak, Narin Sokak ve Lise Caddesi güzergahlarından sağlanmasına oy birliği ile karar verilmiştir" denildi.

        Açıklamada ayrıca,"Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için alternatif güzergâhları kullanması önemle rica olunur" ifadelerine yer verildi.

        (EG-MEF-Y)

        22.01.2018 15:56:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa