Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmaraereğlisi Belediyesi hava tahmininde yanılmıyor

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Marmaraereğlisi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Tekirdağ genelinde yaptığı hava tahminlerinde isabetli oluyor.

        Yaptığı hava tahminleriyle bölge halkını bilgilendiren Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Tekirdağ genelinde hava sıcaklıklarının düşük seyredeceği belirtildi. Marmaraereğlisi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nden haftanın hava tahmini ile ilgili yapılan açıklamada, "Bu hafta hava oldukça soğuk geçecek. Gece ve sabah saatlerinde don hadisesi görülecek ve sıcaklıklar gündüzleri 3-4 derece civarlarında olacak. Hafta içi yağış beklenmiyor. Hafta sonuna doğru ise sıcaklıklar bir nebze artacak. İl genelinde sert poyraz etkili olacak" denildi.

        Açıklamada ayrıca, yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı tedbirli olmaları konusunda vatandaşlar uyarıldı.

        (EG-MEF-Y)

        22.01.2018 15:55:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa