Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seyitgazi Belediye Başkanı Kalın Doğançayırlılarla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, Eskişehir'de faaliyetlerini sürdüren Doğançayırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğini ziyaret etti.

        Doğançayırlıların sevgi ve ilgisi ile karşılaşan Başkan Kalın, dernek ziyaretinde yaptığı konuşmasında Doğançayırlı hemşerilerine teşekkür ederek, talepleri dinledi. "Bizim tek derdimiz birlik beraberlik içinde üzerinde yaşadığımız vatan topraklarına sahip çıkmak ve vatandaşlarımıza hizmet etmektir" diyerek sözlerine başlayan Başkan Kalın, "Sizlerle birlikte olan sevgi, hoşgörü ve dostluk ortamımızın gelişmesini, bu birliği, beraberliği ve kardeşliği bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bizler tarihin her döneminde kardeşlik, birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşma duygularımızı muhafaza ettiğimizi göstererek her zaman kıskanılan ve saygı duyulan bir millet olmaya devam edeceğiz. Tarihi, kültürü ve manevi değerleri ile Anadolu mozaiğinin canlandığı ve yaşatıldığı kadim medeniyete ev sahipliği yapan güzel ilçemiz Seyitgazi, her geçen gün yatırımlarımızla, sizlerinde destek ve katkılarınızla hızla gelişiyor. Sizlere son olarak gerçekleştirdiğimiz Seyitgazi Belediyemizin 100'üncü yıl etkinlikleri kapsamında destek ve katkılarınızdan dolayı bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Belediyemiz 100 yaşında ama kardeşliğimiz bin yılı aşkın. Doğançayırlılar Derneğimiz ve hemşerilerimizle biz bir oldukça, iri oldukça, diri oldukça çok daha güzel hizmetler vatandaşlarımızla buluşacak. Doğançayır mahallemizdeki Melikgazi Türbemizle alakalı da çok güzel çalışmalarımız olacak. Şimdiden bununda müjdesini verelim. Sulama sistemlerimiz zaten çiftçilerimizin istekleri doğrultusunda hizmet veriyor. Bu hizmetimizden de memnuniyet duyulan güzel dönüşler alıyoruz" şeklinde konuştu.

        Başkan Kalın'ın konuşmasının ardından plaket takdim ettiği Doğançayırlılar Derneği Başkanı Cengiz Fidan ise, çalışmalarından ve nazik düşüncesinden dolayı Başkan Kalın'a teşekkür etti. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonrasında Doğançayırlılar ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Kalın'a teşekkür etti.

        (MK-MET-Y)

        22.01.2018 15:18:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa