Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Saruhanlı Belediyesinden öğrencilere sirk gösterisi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Saruhanlı Belediyesinin organizasyonu ile ilçeye gelen Uluslararası Trioya Sirki'nin gösterileri izleyenlerin beğenisini kazandı.

        Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikte, Uluslararası Trioya sirki öğrencilere yönelik bir gösteri yaptı. Birbirinden ilginç gösteri ve oyunların sergilendiği etkinliği çocuklar hayranlıkla izledi.

        Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, sosyal ve kültürel etkinlikler çerçevesinde, yarıyıl tatili dolayısıyla düzenlenen gösterinin büyük ilgi gördüğünü ifade etti.

        Başkan Yaralı, önümüzdeki dönemlerde daha çok sosyal etkinlikler düzenlemeyi planladıklarını, özellikle çocuklara yönelik eğitici ve öğretici nitelik taşıyan tiyatro gösterileri düzenleyeceklerini kaydetti.

        (SC-Y)

        22.01.2018 15:13:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa