Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emeklilerde 2018 mesaisi farklı olacak

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Türkiye Emekliler derneği Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen, 2018 yılı için hedef büyülttüklerini ve emeklilere konut projesinde siyasilerinde destekleri ile başarılı bir yıl geçirmeyi planladıklarını belirtti.

        Dernek Başkanı Ahmet Degen, geride bıraktıkları 2017 yılı değerlendirmesinde "Emeklilerimize Başta konut projesi olmak üzere diğer hizmetlerde ilklere imza attık. Özellikle konut projesinde Türkiye'de ilk kuraları biz çektik ve 700 dolayında emeklimiz ev sahibi oldu. Bu projenin diğer kısmında ise yine çalışmalarımızı devam ettireceğiz. 2017 yılı içerisinde sadece konut projesi değil, sağlık, ulaşım ve bazı alanlarda emeklilerimizin indirimlerden yararlanması için anlaşmalarda gerçekleştirdik. Dernek olarak başarılı bir yıl geçirdik. Özellikle Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı'nın bizlere verdiği destek çok fazla oldu. Milletvekili Ilıcalı emekli üyelerimizin sorunlarını giderme noktasında bizim hep yanımızda oldu. Kendisine emekliler adına teşekkür ediyorum. Maliye Bakanlığı yetkilileri ile temaslar kurarak emekli maaşlarının iyileştirilmesi noktasında görüşmelerimiz oldu. Ayrıca yıl sonunda emeklilerimize hizmet veren ancak beşinci katta olması nedeniyle emeklilerimizin ziyarette etmekte güçlük çektiği dernek binamızı 1. kata taşıyarak bu büyük sıkıntıdan kurtarmış olduk. 2018 yılında ise dernek olarak emeklilere konut projesinde hedefimizi daha da yükselttik. Evi olmayan ve kirada oturan emeklilerimize sıcak bir yuva kazandırmak için siyasilerimiz ile birlikte yoğun çaba sarf etmeye devam edeceğiz. Başta Başbakan yardımcımız Prof. Dr. Recep Akdağ olmak üzere milletvekilimiz Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen'in desteklerinin devamını bekliyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar bizim için büyük uğraşlar veren milletvekilimiz Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı'nın Toplu Konut idaresi ile proje hakkında yakın temas da olduğunu bir kez daha belirtmekte yarar var. 2018 yılında emeklilerimize müjdeler vermeye devam edeceğiz. Çıtamızı yükselttik ve emeklilerimizin sorunlarını giderme noktasında siyasilerimizin ve bürokratlarımız ile birlikte el ele kol kola çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

        (ERZ-AT-Y)

        22.01.2018 14:53:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa