Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Engellilerin taleplerini dinlediler

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Temizyürek

        KIRIKKALE (IHA) - AK Parti Kırıkkale Teşkilatı yöneticileri Kırıkkale'deki engellerle buluşarak taleplerini dinlediler.

        Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırıkkale Teşkilatı yöneticileri, Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği üyelerini, dernek çatısı altında oluşturulan Engelsiz Cafe'de ziyaret ettiler. Ziyaret süresince İl Başkanı Nuh Dağdelen ve beraberindekiler, engellilerin şehirdeki sorunlarını dinlediler. Ayrıca ziyarette AK Parti'li yöneticiler, dünya üçüncüsü engelli sporcu Üzeyir Karakoç'u başarısından dolayı bir kez daha tebrik ettiler ve üyelere yönelik hazırladık hediyeleri kendilerine takdim ettiler.

        Şehirdeki engellilere yönelik yapılması gerekenlere dair açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Mehmet Emin Erkoç, kentte yaşayan engelli sporcuların başarılarına dikkat çekti. Bu başarılara sahip engellilere kent merkezine yakın herkesin ulaşabileceği bir alanda bir spor merkezinin şart olduğunu dile getiren Başkan Erkoç, AK Parti'li yöneticilerden bu konuda kendilerine yardımcı olmalarını istedi. Dernek üyelerinin taleplerini dinleyen İl Başkanı Dağdelen, talepler hakkında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

        (MT-SLH-Y)

        22.01.2018 14:29:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırıkkale İlçeleri
        Tüm Kırıkkale Haberleri
         Kırıkkale

        Kırıkkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa