Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Valilikten asıl toplantı ve gösteri yürüyüşleri alanı açıklaması

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'da, yapılması planlanan mitinglerin ve yürüyüş güzergahlarla alakalı Adıyaman Valiliği tarafından yazılı açıklama yapıldı.

        Yapılacak olan yürüyüş ve miting afişleri miting çevresinde bulunan bilboardlar, boşluklar ve resmi kurum binaları haricinde ilgililerden izin alınacak yerlere asılabilecek.

        Mitingler ve yürüyüşlerle alakalı bir yazılı açıklama yayımlayan Adıyaman Valiliği, "İlimiz Merkezinde 2018 içerisinde yapılacak olan, açık hava toplantı alanları, toplanma yerleri ile yürüyüş güzergahları, asıl ve alternatif miting alanı yürüyüş güzergahı niteliği taşıyan toplantı alanları, 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun 6. Maddesi ile bu kanunun uygulanmasına dair yönetmeliğin 3. maddesi gereğince belirlenmiştir. Toplanma yeri, 2663, 1129, 2662 ve 2645 sokakların Haydarefendi Caddesi ile birleştiği kavşak. Yürüyüş güzergahı, toplanma alanından Haydarefendi Caddesini takiben miting alanı, miting alanı ise, Mimar Sinan Mahallesi 1119, 1120, 2606 sokakların Arzum Caddesi ile Haydar Efendi Caddesinin kesiştiği kavşak. Afiş ve pankart asma yerleri ise, miting alanı çevresinde bulunan bilboardlar, boşluklar ve resmi kurum binaları haricinde ilgililerinden izin alınan yerlerdir. Dağılma yerleri, Mimar Sinan Mahallesi 1119, 1120, 2606 sokaklar Arzum Kent Caddesi ile Haydar Efendi Caddesi olarak belirlenmiştir. Alternatif toplantı ve gösteri yürüyüşleri alanı ise toplanma yeri, 546 ve 547 sokakların Sakarya Caddesinin kesiştiği yer, yürüyüş güzergahının toplanma alanından Sakarya Caddesini takiben miting alanı, miting alanının ise, Turgut Reis Mahallesi 101, 103 ve 117 sokakların Saitağa Caddesi ile Sakarya Caddesinin kesiştiği kavşaktır. Afiş ve pankart asma yerleri ise miting alanı çevresinde bulunan billboardlar, boşluklar ve resmi kurum binaları haricinde ilgililerinden izin alınan yerlerdir. Dağılma yerleri, Turgut Reis Mahallesi 101, 103 ve 117 Sokaklar ile Sakarya Caddesi olarak belirlendi" ifadeleri kullanıldı.

        (CK-SD-Y)

        22.01.2018 13:00:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa