Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir ile Bem-Bir-Sen arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Belediye ile Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasında Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in makamında düzenlenen imza törenine, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken, Bem-Bir-Sen Genel Sekreteri Levent Uslu katıldı. Başkan Şahin, kentin yerel gücünü artırma hedefine doğru emin adımlarla ilerlediklerini söyleyerek, bu noktada memur ve işçilerin çok önemli olduğunu aktardı. Şahin, "Çalışanlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek, onların refahını, huzurunu, mutluluğunu sağlamak adına bu tür sözleşmeleri mümkün olduğu kadar güçlendirmeyi önemsiyoruz. Çalışan arkadaşlarımız kendini mutlu, huzurlu hissederse üretkenlikleri ve verimlilikleri artacak, bu da şehirdeki büyük projelere yansıyacaktır" dedi. Her şeyin insanla başladığını aktaran Başkan Fatma Şahin, hizmet yolculuğunun birlikte gidilecek uzun soluklu bir yolculuk olduğunu kaydetti. BEM-BİR-SEN Genel Sekreteri Levent Uslu da sözleşmenin hayırlı olmasını temenni ederek, sendika olarak vatana ve millete hizmet etmek için çalıştıklarını belirtti.

        Konuşmaların ardından Başkan Şahin ve BEM-BİR-SEN Genel Sekreteri Uslu, belediye bünyesinde çalışan 900 işçiyi ilgilendiren 2018-2019 yıllarını kapsayan sosyal denge sözleşmesini imzaladı.

        (LO-SD-Y)

        22.01.2018 12:55:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa