Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Genel Sekreter Bayram, yapımı devam eden kongre merkezini inceledi

        (Fotoğraflı)

        Cihan Atik

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram inşaatı devam etmekte olan modern kongre merkezindeki çalışmaları inceledi.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin kente kazandıracağı tam donanımlı kongre merkezi Sekapark'taki eski fabrika alanında bulunuyor. Yapım çalışmaları devam eden alandaki fabrika yapısı, proje kapsamında yeniden düzenlenerek kongre merkezi haline getirilecek. Fabrika yapılarının da kullanılacağı projede saha betonları kırımı, saç sökümü ve duvar yıkımları devam ediyor.

        Sekapark'taki eski fabrika alanında projelendirilen kongre merkezinin yapım çalışmalarını inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, "Kocaeli'ye tam donanımlı bir kongre merkezi kazandırıyoruz. Sekapark'taki eski fabrika alanında projelendirdiğimiz kongre merkezinin yapım çalışmaları devam ediyor. Alandaki fabrika yapısını proje kapsamında yeniden düzenlenerek modern bir kongre merkezi haline getireceğiz. Burada bulunan mevcut fabrika yapılarının bazılarını da kullanacağız. Projede saha betonları kırımı, saçların sökümü ve blok duvarların yıkımı işlemleri devam ediyor" ifadelerini kullandı.

        Toplamda 36 dönüm alan üzerinde planlanan kongre merkezi üç bloktan oluşacak. A ve B bloğun taban alanı 7 bin 500 metrekare, toplam inşaat alanı 11 bin 700 metrekare olacak. Büyük kongre salonu bu bloklarda yer alacak. C bloğun ise taban alanı 2 bin 700 metrekare olurken inşaat alanı 4 bin metrekare toplam alanı bulacak. Projede bin 300 kişilik ana kongre merkezi, fuaye ve sergi salonları, 4 adet 120 kişilik çok amaçlı salon, 4 adet 40 kişilik salon, 60 kişilik senato salonu ve idari ofisler, 2 adet 460 kişilik nikah salonu, farklı ölçeklerde toplantı odaları atölyeler ve yeme içme birimleri bulunacak.

        (UK-RFK-Y)

        22.01.2018 12:32:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa