Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Uysal, EMİTT'e Kaleiçi'ni tanıtacak

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bu yıl 22'ncisi düzenlenecek Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) Kaleiçi'ni tanıtacak.

        Muratpaşa Belediyesi, Dünya Kültür Mirası'nın parçası haline getirmeye çalıştığı Kaleiçi'nin tanıtımı için 2018 çalışmasına başladı. İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde bu yıl 22'incisi düzenlenecek fuar, 25 Ocak perşembe başlayacak ve 28 Ocak pazar gününe kadar devam edecek.

        Muratpaşa Belediyesi, fuara, 70 metrekarelik standıyla Kaleiçi konseptini tarihi Kaleiçi konağı, Üçkapılar ve UNESCO Dünya Kültür Miras Geçici Listesi'nde yer alan Yivli Minare'nin figüratif çalışmalarıyla taşıyacak. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın da yer alacağı fuarda ayrıca Kaleiçi'nde bulunan otellerin, pansiyonların üyesi olduğu sivil toplum kuruluşları ve butik oteller Muratpaşa'yla birlikte katılacak.

        Antalya Turistik İşletmeciler, Otelciler ve Pansiyoncular Derneği Birinci Başkanı İrfan Bileydi ve İkinci Başkan Hikmet Öztürk, Antalya Otelciler ve Pansiyoncular Odası Başkanı Özcan Sucu'yla birlikte Kaleiçi'nde özgün mimariyle dikkat çeken butik oteller fuarda yer alacak.

        (SÇ-SÇ-Y)

        22.01.2018 12:18:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa