Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya'da kapanan yollar ulaşıma açıldı

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - 18 Ocak Perşembe günü Malatya genelinde etkili olan kar yağışı sonrası ulaşıma kapanan yolları açmak için kesintisiz mesai yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, kapanan yolların tamamını ulaşıma açtı.

        Geceli gündüzlü çalışmalar yaparak özellikle kırsal mahallelerde kapanan tüm yolları açan Büyükşehir Belediyesi 3 günlük süre zarfında 4 bin 857 kilometrelik karla mücadele çalışması yaptı. Şehir merkezinin yüksek noktalarında karla mücadele çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi, Yavuz Sultan Selim Mahallesi TOKİ konutları, Beydağı Mahallesi, Kernek, İnderesi, Tecde, Yeşilyurt ve Yıldıztepe Mahallelerinde buzlanmaya karşı tuzlama ve solüsyon çalışmaları da yaptı.

        İlçeler ve kırsal bölgelerde daha etkili olan kar yağışından sonra kapanan birçok yolu açan Büyükşehir Belediyesi, fırtına ve tipiden dolayı kapanan yolları gün içinde birçok kez açmak zorunda kaldı.

        200'e yakın iş makinesiyle karla mücadele eden Büyükşehir Belediyesi bu çalışmaların yanı sıra acil çağrılara da anında müdahale ederek vatandaşlara yardım eli uzatıyor. Büyükşehir Belediyesi 3 günlük sürede 30'un üzerinde acil çağrıya müdahale etti.

        Hekimhan'ın Girmana mahallesinde yaşayan şeker hastası Suzan Doğan, Doğanşehir'in Fındıklı Mahallesinde yaşayan 65 yaşındaki kalp hastası Doğan Öcal ile Darende'nin Ayvalı Mahallesinde yaşayan ve kanser tedavisi gören 54 yaşındaki Güllü Boyraz için zamanla yarışan büyükşehir ekipleri 3 hastanın da ambulansla sevkini sağladı.

        (CÖ-SD-Y)

        22.01.2018 12:13:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa