Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocuk Sineması'nda sinema keyfi başladı

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Belediyesi, yarıyıl tatiline giren çocukları ücretsiz sinema ve tiyatro ile buluşturdu.

        15 günlük tatile giren çocukların keyifle izlediği ilk oyun olan Büyülü Kanatlar oyunu, çocuklarla buluştu. Bilecik Belediyesi Çocuk Sinemasındaki Büyülü Kanatlar filmi öncesinde çocuklara Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan dergiler dağıtıldı.

        Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı amcalarından çocuklara, yarıyıl tatili hediyesi olan tiyatro oyunu ve sinema filmleri ile çocuklar eğlenceli anlar yaşarken, aynı zamanda birçok güzel ve faydalı bilgiyi de elde etmiş oldu. Aileler ve çocuklar da oyunları beğenerek izlediklerini belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

        Öte yandan çocukların 15 tatil boyunca her gün 13.00 ve 15.00 saatlerindeki iki ayrı seansta ücretsiz sinema filmleriyle buluşacağı da belirtildi.

        (DA-Y)

        22.01.2018 11:54:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa