Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Emitt Fuarına hazırlanıyor

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman, 25-28 Ocak 2018 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar merkezinde dünya turizminin buluşacağı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına hazırlanıyor.

        Her yıl daha büyük bir katılımla kapılarını açan ve bu yıl 22'ncisi düzenlenecek EMİTT fuarına iddialı bir şekilde hazırlanan Adıyaman Valiliği, Adıyaman'ın sahip olduğu zengin turizm potansiyelini kapsamlı bir şekilde tanıtmak amacıyla dünyanın dört bir yanından gelen turizm profesyonelleri ve ziyaretçileriyle buluşacak. Adıyaman Valiliği, turizm profesyonellerinin buluşacağı ve turizm sektörü paydaşlarının bir araya geleceği dünyanın 5. Büyük turizm fuarına İl Özel İdaresinin desteği ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün koordinasyonunda katılım sağlayarak, stant açacak. Her yıl onlarca ülkeden oteller, tur operatörleri, turizm ve seyahat acenteleri gibi yaklaşık 5 bin turizm firmasının katılım gösterdiği Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, 25 Ocak Perşembe günü başlayıp, 28 Ocak 2018 Pazar gününe kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. İlin sahip olduğu zengin turizm potansiyelini uluslararası alanda kapsamlı bir şekilde tanıtmayı hedefliyor.

        25-28 Ocak 2018 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü'nde gerçekleştirilecek Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına etkin bir tanıtımla katılacaklarını belirten Vali Nurullah Naci Kalkancı, "Birçok ülkenin katılım sağlayacağı EMİTT Fuarı, ülkemiz ve ilimiz turizmi için büyük önem taşımaktadır. Bizlerde Adıyaman Valiliği olarak ilimizin sahip olduğu zengin turizm potansiyeli ile doğal güzelliklerini 4 gün boyunca Türkiye'nin mozaiği İstanbul'da en iyi şekilde tanıtmayı hedefliyoruz. Adıyaman, tarihi ve kültürel güzellikleri ile önemli bir turizm potansiyelini içinde barındırıyor. Bizler de bu güzellikleri kapsamlı bir şekilde tanıtmak amacıyla Adıyaman standına katacağımız görsellikle en iyi tanıtımı yapmaya çalışacağız" dedi.

        (CK-SD-Y)

        22.01.2018 11:52:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa