Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir'in iç eğitimcilerine eğitim verildi

        (Fotoğraflı)

        Oğuzhan Eke

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İç Eğitimcilerine yönelik 'Eğitimcinin Eğitimi' programı düzenlendi.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personel eğitim çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Son olarak Büyükşehir Belediyesi İç Eğitimcilerine 'Eğitimcinin Eğitimi' programı düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen eğitim programı toplam 3 gün sürdü. Eğitim danışmanı Gökhan Yenipazar'ın verdiği eğitimlerde, Büyükşehir Belediyesi iç eğitimci personeline sunum teknikleri, hitabet sanatı, beden dili ve stres yönetimi hakkında önemli bilgiler aktarıldı. Sunum esnasında katılımcılara aksettirdiğiniz enerji hemen yansır diyen eğitimci Gökhan Yenipazar, sunum esnasında yaşanabilecek herhangi bir olumsuz durum karşısında paniğe kapılmayarak, durumu espriyle ve gülerek seyirciyle lanse etmek gerektiğine vurgu yaptı.

        Birebir ve uygulamalı olarak yapılan eğitimde katılımcılara teker teker kısa sunumlar yapıldı. Büyükşehir Belediyesi İç Eğitimcilerinin sunum ve kalabalık karşısında heyecanlanmadan konuşabilme becerilerini arttırmayı amaçlayan eğitimde katılımcıların tümüne kamera önünde kısa bir sunum yaptırıldı. Yapılan sunum esnasında yapılması ve yapılmaması gerekenleri katılımcılara aktaran Yenipazar, protokolün olduğu yerlerde sunumlarda asla kürsüden sunum yapılmaması gerektiğinin altını çizdi. '"Yaramazlık yapan çocukların koltuğun arkasına saklandığı gibi asla kürsünün arkasına saklanamamalıyız'' diyen Yenipazar, "Katılımcılar bizi vesikalık olarak değil boydan görmelidir" ifadesini kullandı.

        Beden Dili eğitiminde, vücudun konuştuğuna vurgu yapan Gökhan Yenipazar, eğitimin ilk gününde eller ve vücudun anlattıkları üzerinde durdu. Bacakların duruşundan kravat seçimine kadar her şeyin bir anlamı olduğunu belirten Yenipazar, bilerek veya bilmeyerek bilinçaltından kaynaklanarak hareketlerin yapıldığını ve kesin olmasa da her hareketin bir anlam içerdiğini söyledi. Eller ve göz temasının önemine vurgu yapan Gökhan Yenipazar, hepsinden de önce samimiyetin geldiğini belirterek, fotoğraflarla vücut dilinin anlamlarını anlattı.

        (OE-RFK-Y)

        22.01.2018 11:51:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa