Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kepez'den Futbola 685 Yıldız Adayı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Kepez Belediyesi'nin "Kepez'in Yıldızları Spor ve Eğitim" projesi kapsamında yetenekleri keşfedilen 685 çocuk, törenle futbol eğitimlerine başladı.

        Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) örnek gösterdiği "Kepez'in Yıldızları Spor ve Eğitim" projesi kapsamında tespit edilen 685 yetenekli çocuk, törenle futbol eğitimlerine başladı. Proje kapsamında 54 ilkokulda, 12 bin 347 çocuk arasından seçilen 685 yetenekli çocuk, spor malzemelerini teslim aldı.

        Veliler de katıldı

        Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Solak, belediye bürokratları ve veliler bir araya geldi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sahneyi dolduran futbola yetenekli çocukları, salondakiler alkışlayarak motive etti.

        U14 takımı na-mağlup

        Törende Tütüncü, önümüzdeki günlerde okullardaki yetenek taramasını basketbol ile voleybol branşlarında da tamamlayacaklarını duyurdu. Futbolda 4 yıl önce başlattıkları yetenek taramasından seçilen çocukların günümüzde U14 takımında na-mağlup ilerlediğini açıklayan Tütüncü, aynı başarıyı yeni seçilen çocuklarda da görmek istediğini ifade etti.

        Kendi sporcumuzu yetiştiriyoruz

        Salonda gördüğü coşkunun Kepez Belediyesi'nin spor konusundaki önemli mesafeleri geçtiğinin bir göstergesi olduğunu vurgulayan Tütüncü, sporu halk için yaptıklarının altını çizdi. Hemen hemen tüm belediyelerin spor kulüpleri olduğunu ve spor faaliyetlerini burada sürdürdüğünü hatırlatan Tütüncü, "Bizim belediyemizin farkı ise, takımlarına dışarıdan sporcu transfer ederek değil, kendi çocuklarımızı takımlarımıza yetiştirmemizdir" dedi.

        İyi insan olmalarını istiyoruz

        Antrenörlerin çocuklarımızı geleceğe güçlü şekilde taşıyacak bir ağabey rolü üstlendiğini belirten Tütüncü, bu kulüpte sadece iyi sporcular yetiştirmeyi değil, iyi bire insan olmaları için gereken kodlamaların yapıldığını söyledi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        22.01.2018 11:49:03 TSI

        NNNN

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa