Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vanlı öğrencilerin İstanbul ve Çanakkale gezisi

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van Valiliği koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen "Biz Anadolu'yuz" projesi kapsamında 100 öğrenci İstanbul ve Çanakkale'yi gezdi.

        Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, dezavantajlı çocuk ve gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerini sağlama, topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunma ve güvenli yaşama dolaylı olarak olumsuz yönde etki eden yoksunlukları azaltma amacıyla Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında "Biz Anadolu'yuz" projesi yürütüldüğü belirtildi. Proje kapsamında 18-22 Ocak 2018 tarihleri arasında İstanbul ve Çanakkale gezisi düzenlendiği ifade edilen açıklamada, "İlimiz okullarından seçilen 100 öğrenci, müdürlüğümüz personeli refakatinde 18 Ocak 2018 tarihinde Ferit Melen Havalimanından İstanbul iline hareket etmiştir. Proje kapsamında belirlenen öğrencilerimize şapka, tişört, çanta, eşofman takımı, spor ayakkabı ve mont hediye edilmiştir. Ayrıca öğrencilerimizin 20 Ocak 2018 tarihinde İstanbul Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda oynan Fenerbahçe-Göztepe müsabakasına katılımı sağlanmıştır. Bu çalışmalar, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşamaları için atılan adımların başlangıcıdır. Bu tür sosyal proje, faaliyet ve etkinlikleri arttırarak sürdürmek ve kalıcı hale getirmek hedefimizdir" denildi.

        (MSA-Y)

        22.01.2018 11:41:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa