Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari'de EMİTT Fuarı hazırlığı

        (Fotoğraflı)

        Feyzullah Taş

        HAKKARİ (İHA) - Hakkari Valiliği öncülüğünde büyük bir organizasyonla EMİTT 2018 Fuarında kentin tanıtılacağı belirtildi.

        Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan EMİTT Fuarı'na Hakkari Valiliği öncülüğünde Hakkari Belediyesi, Hakkari Üniversitesi, Hakkari Evi Kültür Cafe, Hakkari Aşçılar ve Pastacılar Derneği ve Cilo Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneğinin katılarak kenti tanıtacakları bildirildi. Kayme Sarayı şeklinde tasarlanmış ve tamamı Hakkari doğa fotoğrafçısı Hacı Tansu'nun fotoğraflarıyla donatılacak stantta Hakkari'nin folklorik yaşamı mizansen şeklinde sergilenecek. Yerel lezzetlerin de ikram edileceği stantta, Hakkari'nin turizm potansiyeli çeşitli görsellerle gösterilecek ve 2018 yılı ve sonrası için Hakkari turizminin gelişmesi için ulusal ve uluslar arası katılımcılarla bağlantılar kurulacak.

        (FT-MSA-Y)

        22.01.2018 11:01:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa