Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Sözlü: "Sarıçam Adana'nın yükselen değeridir"

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam'ın Adana'nın yükselen değeri olduğunu söyledi.

        Sarıçam Platformu üyelerini kabul eden Başkan Sözlü, Sarıçam'ın Adana'nın emlak piyasasının en büyük olduğu yer olduğunu söyledi. Sarıçam'ın çok hızlı kurulup büyüdüğünü dile getiren Sözlü, kendilerinin de bu bölgeye pozitif bir bakış açıları olduğunu vurguladı. Sarıçam'ın Adana'nın yükselen değeri olduğunun altını çizen Başkan Sözlü, "Benim dönemimde ruhsat Sarıçam'a veriliyor. Piyasa yalan söylemez. Piyasaya baktığında Sarıçam yükselen değerdir" dedi.

        Sarıçam bölgesine Büyükşehir Belediyesi olarak 100 milyonun üzerinde yatırım yaptıkları ifade eden Başkan Sözlü, bu yatırımlar bittiğinde Sarıçam'ın daha farklı bir noktada olacağını anlattı. Sarıçam Deresi'ni E-5'ten başlayıp geldiği yere kadar sağındaki ve solundaki evleri de kamulaştırarak düzenleyeceklarini vurgulayan Sözlü, "Bunun yanında Çatalan Caddesi'ni 5 er metre genişlettik. İlim Yolu Bulvarı'nın devamı olan Numune Hastanesi'nin yan kısmındaki yolun projesini yaptık, ihaleye çıkacağız. İlim Yolu'nu, Kozan Yolu Bulvarı ile birlikte Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'ndan aşağıya çıkarıp E-5'e ulaştıracağız. Böylece Sarıçam trafiğini, Kozan Yolu ve Çatalan Bulvarı'na bindirmeden E-5'e çıkaracağız. Bunun yanında Güney Kuşak Bulvarı'ndan Kozan Yolu'ndan Sarıçam'ın üstünden imara işlediğim bir yol daha var. Ayrıca Adana'nın ikinci otogarını Sarıçam'a yapacağız. Adana çok büyüdü, batı otogarı ve doğu otogarı olacak. Böylece Adana'nın lojistik değerini de artırmış olacağız." ifadelerini kullandı.

        Ziyarette platform tarafından hazırlanan Sarıçam Raporu Başkan Sözlü'ye sunuldu. Platform üyeleri adına konuşan Platform Yönetim Kurulu Üyesi Cansu Güneşer ise bölgede 20 bin konutun oturulmaya hazır olduğunu dile getirdi. Adana'daki inşaat piyasasını Sarıçam'ın ayakta tuttuğunun altını çizen Güneşer, 5 yıl sonra bölgede 250 bin kişinin yaşayacağını anlattı. Güneşer, bölgedeki park ve yolların yapılması ile Sarıçam'ın rahat bir nefes alacağının altını çizdi.

        (ADN-Y)

        22.01.2018 10:32:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa