Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Genç yazar Demiriz'in imza gününe yoğun ilgi

        (Fotoğraflı)

        Ramazan Terkos

        MUĞLA (İHA) - Türkiye'nin en genç yazarı Rana Demiriz, Marmaris'te düzenlenen imza gününe katıldı. İmza gününe okuyucular yoğun ilgi gösterdi.

        Marmarisli genç yazar Rana Demiriz, Ayasofya'da stajını yaparken gördüklerinden ve yaşadıklarından çok etkilenerek yazmış olduğu "Ayasofya'da Bir Gece" adlı beşinci romanını geçtiğimiz günlerde raflardakini yerini almıştı.Rana Demiriz, Marmaris kent merkezinde bulunan bir kitapevinde okuyucularına kitaplarını imzaladı. Demiriz'e kitaplarını imzalatan genç okuyucular, yazarla sohbet etme fırsatı da buldu. Okuyucular, Ayasofya'da Bir Gece kitabının hikayesi hakkında da Demiriz'den bilgi aldı. Demiriz'e kitaplarını imzalatan okuyucular yazarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

        (RT-MB-Y)

        22.01.2018 10:28:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa