Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ota yıkamacılarda çamur bereketi

        (Fotoğraflı)

        Beril Solmuşgül

        MARDİN (İHA) - Mardin'de önceki gün Suriye üzerinden gelen toz bulutlarının çiseleyen yağmurla birlikte çamura dönüşmesi oto yıkamacılara yaradı. Kentte, toz bulutlarının dağılmasının ardından sürücüler, oto yıkamacıların yolunu tuttu.

        Mardin'de önceki gün kuzeyli rüzgarların etkisiyle Suriye üzerinden gelen toz bulutlarının, çiseleyen yağmurla birlikte çamura dönüşmesi oto yıkamacılara yaradı. Kentte, toz bulutlarının dağılmasının ardından oto yıkamacıların yolunu tutan sürücüler kuyruklar oluşturdu. Oto yıkama işletmecisi Uğur Allak, toz bulutları sayesinde iş yoğunluklarını arttığını belirterek, "Bu sefer çamur yağışının farklı olması iş yoğunluğumuzu arttırdı. İlk kez bu kadar yoğunluk oldu diyebiliriz. Cumartesi günü 274 araç temizliği için başvuru olmuş, bugün yine aynı şekilde yoğunluk devam ediyor. Aslında işlerin yoğun olması güzel ama böyle bir havayı bir daha yaşamayı istemeyiz. Araçlar en ince noktasına kadar çamur olmuş durumda. Toz çok daha kolay temizleniyor ama çamur çok zor" dedi.

        Aracını temizletmek için oto yıkamacıya 6 saat önce bıraktığını anlatan İsa Esin ise, "Oldukça kötü bir çamur yağmurundan sonra aracımı temizletmek için geldim. Daha iki gün önce temizletmiştim lakin öyle bir hava olayı yaşadık ki aracın klima içine kadar toz olmuş durumda. Çıkarmak da oldukça güç" diye konuştu.

        (BS-MP-Y)

        22.01.2018 10:07:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa