Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadın ressam 15 yıllık emeğini sergiledi

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, emekli iktisatçı İnayet Çeltikçi'nin, 'Yer, gök, deniz' adlı kişisel resim sergisi, Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Bahadır tarafından sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

        Ahmet Akın Kültür Merkezi'nde açılan Çeltikçi'nin sergisinde 50 eser yer akdı. Sergide yağlı boya, sulu boya, akrilik ve kara kalem eserlerden oluşan resimler büyük ilgi gördü. Ressam İnayet Çeltikçi'yi kutlayan Cemil Bahadır, "Çalışmalarını çok beğendim. Kendisini kutluyorum" dedi. 15 yıldan bu yana resim yaptığını anlatan İnayet Çeltikçi'de, "Resim çalışmalarıma Figen Köprülü-Fatma Cevizoğlu atölyesinde devam ediyorum. Yağlı boya, kuru pastel, sulu boya ve akrilik tekniği ile resimler yapıyorum. Sergimiz bir hafta açık kalacak. Bu günümde beni yalnız bırakmayan sanatsever dostlarıma teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

        (FT-BT)

        22.01.2018 09:37:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa